De stichting Madalief (voorheen Fazazoma) is geboren uit liefde voor de kinderen van Madagaskar.

Madalief is een non-profit organisatie met als doel om de kansarmste kinderen in Madagaskar een betere toekomst te bieden.

Begonnen als samenwerkingverband met een lokale partner, vijf jaar later uitgegroeid tot een stichting die meerdere projecten en programma’s in Madagaskar ondersteunt.

Het is een verhaal van vrouwen en mannen in Ambositra, een klein stadje in Madagaskar, die hulp geven aan kinderen die dit nodig hebben. Een verhaal van twee vrouwen in Nederland die hun kwaliteiten en contacten gebruiken om fondsen te werven. En een vrouw die tussen beide landen heen en weer reist. Zo maken deze mensen hun droom waar om Malagasy kinderen te helpen met de steun vanuit Nederland.

De successen die de stichting tot nu toe heeft geboekt, zijn te danken aan de kwaliteiten en energie van bovengenoemde mensen.

Remi Doomernik – operationeel manager in Madagaskar
Marlies Bokx-Schoonebeek -voorzitter
Monique Noordzij- secretariaat
Ingrid Kolenbrander- penningmeesterin Nederland en alle partners in Madagaskar
( bank ) Rekeningnummer:
IBAN: NL 87INGB 0009 269 326
T.A.V. STICHTING MADALIEF

Vergeet niet uw (mail)adres te vermelden op de overschrijving, dan zenden we u onze halfjaarlijkse nieuwsbrieven toe!

BIC: ING BNL2A
ANBI NR: 8163 54 200

Mooie films over de stichting:

In 2004 is een film gemaakt over onze stichting:

Laatste nieuws

Het gaat niet goed…

Het gaat niet goed in Madagaskar. De besmettingen nemen de laatste weken toe, waardoor de overheid heeft besloten om terug te gaan naar een totale lockdown. Dat is helemaal geen goed nieuws, want hierdoor gaan de examens hoogstwaarschijnlijk niet door, en sluiten nu ook de laatste schoolkantines in het land.…

Lees verder