Madalief

Mei 2014En ondertussen zit Justin, de klusjesman/meubelmaker ook niet stil. Naast dat hij een nieuwe keuken voor de school/personeel heeft gebouwd, heeft hij in een kleine week tijd twee stoelen en twee tafels gemaakt. Die zijn voor het nieuwe schoolgebouw dat we ondertussen met Francois en zijn equipe aan het bouwen zijn.

Dus er gebeurt van alles.

Ondertussen is de oma van Julia Steenhuisen, die hier vrijwilligerswerk doet, hier al een ruime week. Ze zijn in Ambositra bij de kinderen geweest en bezoeken hier ook elke dag een schooltje. Waar ze dan een klein werkje met de kleuters doen. Ook geven we de kleuters van de drie schooltjes in de buurt mutjes en truitjes voor de winter, en krijgen ze allemaal een knuffel. Zo blij dat ze zijn!


Over de container gesproken. Monique en haar moeder zijn hier nu ook. Monique van de container. Ze zijn net teruggekomen van een paar dagen Ambositra, waar ze hebben kunnen zien dat alle kinderen weer zo gegroeid zijn. En daar hebben ze ook weer veel spulletjes gekocht die ze na thuiskomst voor de stichting gaan verkopen. Ze is te bereiken via monique_noordzij@hotmail. com