Madalief

22 september 2011

Sandatra is tien jaar geworden en is zomaar van ons heen gegaan. Het vergt geen uitleg hoe zwaar dit verlies voor Honorine, haar dochter, maar ook voor de andere vrouwen en kinderen is geweest. Sandatra is opgegroeid samen met onze kinderen, en was elke dag in ons centrum. Na twee weken van rouw wilde men graag een paar dagen weg uit Ambositra en is iedereen de afgelopen week weer in Antsirabe geweest. De aankomst was moeilijk omdat eind juli Sandatra hier nog heel blij en vrolijk op de trampoline stond te springen. Maar toch was het goed voor iedereen om hier te zijn. Lieve Sandatra, rust zacht, in gedachten zul je altijd bij ons zijn...

Sandatra is het tweede meisje van rechts.
 
 
 

Ondertussen gaat het gewone leven weer zijn een beetje zijn gang, en zijn we druk met de 'rentree scolair 2011-2012. De scholen beginnen hier in oitober weer. We hebben van de familie van der Werf wederom een grote gift ontvangen waarmee we het schoolgeld en lesmateriaal van onze kinderen en een aantal anderen, tachtig kinderen!, kunnen betalen. Onze dank daarvoor!


In het Guesthouse loopt het heel erg goed. We ontvangen bijna dagelijks gasten, en zonder uitzondering is iedereen heel enthousiast. We zullen dit jaar ook al een wat grotere winst gaan maken, en daar zijn we uiteraard heel tevreden over. Gisteren ontvingen we Ivo en Lydia Vastert die tijdens hun huwelijkscollecte ook een mooi bedrag voor ons ophaalden, waarmee we nog meer kinderen uit de wijk rondom ons centrum in Ambositra naar school kunnen laten gaan. Ook voor hen veel dank.