Madalief

Stichting Madalief

De stichting Madalief (voorheen Fazazoma) is geboren uit liefde voor de kinderen van Madagaskar.

Madalief is een non-profit organisatie met als doel om de kansarmste kinderen in Madagaskar een betere toekomst te bieden.

Begonnen als samenwerkingverband met een lokale partner, vijf jaar later uitgegroeid tot een stichting die meerdere projecten en programma’s in Madagaskar ondersteunt.

Het is een verhaal van vrouwen en mannen in Ambositra, een klein stadje in Madagaskar, die hulp geven aan kinderen die dit nodig hebben. Een verhaal van twee vrouwen in Nederland die hun kwaliteiten en contacten gebruiken om fondsen te werven. En een vrouw die tussen beide landen heen en weer reist. Zo maken deze mensen hun droom waar om Malagasy kinderen te helpen met de steun vanuit Nederland.

De successen die de stichting tot nu toe heeft geboekt, zijn te danken aan de kwaliteiten en energie van bovengenoemde mensen.

Remi Doomernik - operationeel manager in Madagaskar
Marlies Bokx-Schoonebeek -voorzitter
Monique Noordzij- secretariaat
Ingrid Kolenbrander- penningmeester

in Nederland en alle partners in Madagaskar

( bank ) rekeningnummer: IBAN:NL 87ING B0009 269 326

T.A.V. STICHTING MADALIEF

Vergeet niet uw adres te vermelden op de overschrijving, dan zenden we u onze halfjaarlijkse nieuwsbrieven toe!

BIC: ING BNL2A
ANBI NR: 8163 54 200

Onze eerste film uit Madagaskar zie volgende link

 
Laatste nieuws
januari 2019
En dan ontstaat er zomaar een nieuw project. Doordat we Prisca hebben ontmoet, het meisje dat op haar laatste krachten bij ons kwam om hulp te vragen, zijn onze ogen weer eens geopend. Wat wonen er toch veel mensen in zeer erbarmelijke omstandigheden in de wijk naast onze Residence. Hieronder wat foto’s van een aantal van die huisjes. Mensen slapen op de grond, in de modder, moeders en kinderen zitten de hele nacht onder een zeiltje, muren staan op instorten, mensen hebben geen bedden, matrassen, kasten, geen wc en geen douche, simpelweg niks… ...lees verder
Donateur worden!